Sommarkurser på Ädelfors folkhögskola

Ädelfors folkhögskola presenterar helt nya sommarkurser för 2017. Kursutbudet är stort och ett flertal kursledare är anlitade. Kursledarna är mycket kunniga inom sitt område och flera av dom har lokal anknytning.

Mickan Thor
Mickan Thor

Nytt koncept på sommarkurser

Ädelfors folkhögskola har under många år bedrivit sommarkurser, men då enbart för deltagare med funktionsnedsättning. I år utvecklas verksamheten med drygt 25 olika kortkurser som är öppna för alla. Kurserna innebär att en ny era inleds på Ädelfors folkhögskola under skolans 60-årsjubileum i år.

Ett brett kursutbud och kända kursledare

Mickan Thor och Maria Bielke von Sydow är två kända Vetlandaprofiler som kommer att hålla kurser i skrivande. Tobias H Jonasson är utbildad personlig tränare och leder kursen med namnet, lust till träning. Mångsysslaren Täpp-Lars från Dalarna lär ut om skinnsömnad och berättande. Fler exempel på kurser att välja bland är körsång, släktforskning, graffitimålning, gärdsgårdsbyggande, guldvaskning, västafrikansk dans, friskvård/massage och luffarslöjd. 

Sommarkursprogram

Hitta din favoritkurs

Välj och vraka i det stora kursutbudet och tillbringa en semestervecka på Ädelfors folkhögskola på småländska höglandet. I paketet ingår en fem dagars kurs, kost och logi. Dessutom kan du ta med barnen till kursen då folkhögskolan ombesörjer barnpassning och barnaktiviteter på dagarna. Utöver folkbildning är syftet med kurserna att skapa möten och erfarenhetsutbyten mellan deltagarna på de olika kurserna genom gemensamma aktiveter på kvällarna. Utförligt program finns att hämta på Vetlanda InfoCenter.

Välkommen att boka din sommarkurs på Ädelfors folkhögskola!