Lag Kontorsspecial

Lag Kontorsspecial

Håkan Samuelsson och Göran Elbrink tävlar den 15 juni.

Lag Moths Gräv och Frakt

Lag Moths Gräv och Frakt

Christina Moths och Isac Moths tävlar den 15 juni.

Lag Inwido

Lag Inwido

Jonny Sandstedt och Pär Yngvesson tävlar den 22 juni.

Lag Epab

Lag Epab

Annika Lindström och Magnus Svensson tävlar den 22 juni.

På VetlandaSpåret

Under tre onsdagar i juni månad bär det av till olika städer, länder och platser runt om i världen. Fyra lokala lag - Kontorsspecial, Moths Gräv och Frakt, Inwido och Epab ska tävla om att bli 2016 års mästare i På VetlandaSpåret.

Välkommen till Bibliotekstorget den 15, 22 och 29 juni klockan 18.00 då Tillväxt Vetlanda bjuder på en lokal och underhållande form av På spåret.

De tävlande lagen

Onsdagen den 15 juni tävlar lag Kontorsspecial mot lag Moths Gräv och Frakt i en stenhårdkamp om en finalplats.
Onsdagen där på, den 22 juni, är det dags för lag Inwido och lag Epab att äntra scenen, ta plats i burarna och tävla om den andra finalplatsen.
När finalen går av stapeln den 29 juni, kommer de två bästa lagen finnas på plats och avgöra - vem som blir 2016 års "På VetlandaSpåret" mästare! 

Cirka 80 platser i form av soffor kommer finnas framför Scenkanten vid Bibliotekstorget, men för att säkert få en sittplats råder vi dig att ta med en egen stol.

Många olika aktiviteter under kvällarna

Självklart kommer det finnas en pratglad och skärpt programledare i Oskar Mattisson och en hård men rättvis domare i Leif Hedberg. 
Tillsammans kommer de ta med oss på resor långt bort men även till platser här i Vetlanda. De kommer hålla reda på frågor, poäng och regler. 

Therese Wiberg, På VetlandaSpårets kapellmästare bjuder på härlig musik under de tre tävlingskvällarna. 
Hon tillsammans med en lokal gästartist underhåller med sånger som förknippas med de olika platserna.

I tävlingen Vem där? kommer lagen få information som leder till en person med mer eller mindre Vetlanda anknytning. Blir det +3 eller kanske -3 poäng?

Det kommer finnas möjlighet för dig som besökare att vinna fina priser. Vid varje tillfälle lottar vi ut vinster skänkta av det lokala näringslivet.

Under tävlingskvällarna kommer Vetlanda Stadshotell att servera sin populära räkfrossa, Bar & Ät serverar sin goda buffé och Vetlanda Bowling håller också öppet för mat och dryck.

Välkommen att glädjas, roas och heja fram dina favoriter blad de fyra lagen i På VetladnaSpåret. Passa även på att testa dina geografiska kunskaper tillsammans med lagen.

VÄLKOMMEN!