Musikcaféserien 2016/2017

Nu är Musikcaféserien igång, fylld av kvalité, bredd och stjärnglans. Serien invigdes med en konsert av Stefan och Kim och avslutas med Karl Martindahl och den svenska visskatten i april 2017.

stefanokim
ethno

Musikcaféserien, en lång tradition i Vetlanda!

Konceptet Musikcafé är en viktig bit av Smålands Musik och Teaters uppdrag för att vi som bor utanför Jönköping också ska ha möjlighet att ta del av musik i världsklass.
Under 23 år har det blivit mer än 200 konserter i Vetlanda och det till reducerade priser. För våra ungdomar i Vetlanda är det helt gratis att gå på konserterna! 
Ta med barn eller barnbarn när du går på konsert – det kostar inget det bara smakar!

Kaffe med dopp

Som det hörs på namnet finns det kaffe i pausen. Det är en musikförening med ungdomar från Musikskolan som brygger kaffe och säljer bullar. Dessutom musicerar alltid ungdomar i foajén inför konserten. Vem vet, det kan vara morgondagens stjärnor som publiken möts av i entrén!? 

Algotsson

Vad kostar det?

För att gå på musikcafé köper du ett abonnemang för 600 kronor som ger dig 7 konserter. Ytterligare familjemedlemmar betalar halva priset, 300 kronor. Alla elever i Vetlandas skolor, till och med gymnasiet, går gratis på konsert. Kassan öppnar klockan 18.00 och konserterna börjar klockan 19.00.

Det går förstås också att lösa enstaka biljetter vid varje föreställning, i mån av plats, för 190 kronor, pensionärer betalar 150 kronor och är du vuxenstuderande är priset 40 kronor.
Med andra ord är ett abonnemang ett riktigt förmånligt erbjudande då styckpriset per konsert blir 86 kronor respektive 43 kronor för den andra hälften.
Abonnemang eller enstaka biljetter köper du vid entrén i  Missionskyrkan en timme innan konsertdags.

Varmt välkommen till Missionskyrkan i Vetlanda!

Frågor/kontakt

Ann-Mari Forsberg
Kultursekreterare
Kultur- och fritidsförvaltningen, Vetlanda kommun
0383-974 58
[email protected]