Så här kan du medverka i VisionsPalatset

På vilket sätt vill du medverka?

Så här kan du medverka

Alla har vi stora och små visioner om hur man kan förbättra, förändra och utveckla platsen där vi bor. Genom VisionsPalatset kan vi ta till vara på era tankar och idéer. Den 22-28 maj placerar Myresjöhus ett hus på Vetlanda Stortorg som vi kallar för VisionsPalatset. Det är här dina visioner växer till liv.

– Nu söker vi dig som vill delta, medverka eller sitter inne på visioner, säger Cecilia Hjort Athler, projektledare tillsammans med Sheena Skoglund för VisionsPalatset.

Visioner - Om du sitter inne på en vision om hur något kan förbättras, förändras eller förverkligas i Vetlanda. Tipsa oss gärna om denna vision och du kanske får hjälp under veckan att göra idén möjlig.

Deltagare - Är du en eller känner du någon som gillar att lösa uppgifter och dessutom gillar att stå i rampljuset? Då kanske det är du som ska delta i VisionsPalatset under vecka 21.
Varje dag mellan klockan 10.00 och 22.00 finns du tillsammans med ett härligt gäng kreativa människor i VisionsPaltset och löser visioner.
På kvällen klockan 22.00 förflyttar ni er till Myresjöhus visningshus i Bäckseda, där ni sover, duschar och hämtar ny kraft för nästa dag.

Medverkande - Under veckan med VisionsPalatset vill vi självklart visa upp Vetlandas lokala talanger och stjärnor i form av människor, företag och platser som finns runt om i kommunen eller ute i världen.

– Tveka inte utan skriv till oss på [email protected] eller gå in och lämna ditt bidrag på VisionsPalatsets facebook sida, avslutar Sheena Skoglund.