Fototävling - Mitt bästa Vetlanda

Tycker du också att Vetlanda har mycket att erbjuda? Dela med dig av dina bästa Vetlanda bilder!

Tillväxt Vetlandas bidrag till VetlandaFesten den 30 maj - en fototävling!

Dela med dig av dina bästa Vetlanda-bilder! Fram till den 20 april 2015 kan du tävla med dina bästa fotografier i Tillväxt Vetlandas fototävling.

Alla bidrag presenteras i Vetlanda centrum under Lions vårmarknad den 25 april, då allmänheten får rösta fram sina favoriter.

De vinnande bidragen (åtta stycken) kommer  till VetlandaFesten den 30 maj att pryda lyktstolparna på Stortorget i Vetlanda, där de kommer sitta under hela sommaren 2015.

Tema - Mitt bästa Vetlanda

Detta är temat för tävlingen. Tanken är att temat ska inspirera utan att begränsa. 

Fotografierna i storlek 80x80 centimeter ska pryda lyktstolparna på Stortorget från den 30 maj och under hela sommaren 2015.
–Vår förhoppning är att det kommer bidrag från alla delar av kommunen, berättar Cecilia Hjort-Athler, verksamhetsledare i Tillväxt Vetlanda. Vi hoppas på bilder från alla årstider och ett plus är om det finns människor i olika åldrar och nationaliteter med på bilderna, fortsätter Cecilia.

Följande kriterier gäller för fotografierna

- Bifoga fotografens för- och efternamn samt en siffra om flera foton skickas in (max tre per person)

- Skriv kortfattad information om fotot. Var är det taget och om det finns någon historia eller tanke bakom.

- Du bifogar en lågupplöst kopia av fotot. Originalstorleken måste finnas i en upplösning på minst åtta megapixlar.

- Fotografierna kommer eventuellt behöva beskäras för att förstoras till 80x80 centimeter.

- Redigering av fotot är tillåtet, det vill säga justeringar av färg, kontrast, ljushet med mera som görs för att få önskat utseende på bilden.

- Det är inte tillåtet att tävla med andras fotografier. Sker detta kommer eventuella ekonomiska krav från upphovsrättsinnehavaren att riktas vidare till den som laddat upp fotot.

- Fotografen ansvarar för att eventuella människor på fotografierna har gett sitt medgivande till att fotot används i de sammanhang som gäller för tävlingen.

- I och med uppladdningen medger fotografen (tillika upphovsrättsinnehavaren) att fotot får pryda lyktstolparna på Stortorget i Vetlanda, i kommunens marknadsföringsmaterial samt på kommunens webbplatser och sociala medier.

Anmälan till tävlingen

Du anmäler dig till tävlingen genom att skicka dina bilder (max tre stycken) till [email protected]

Tävlingen avslutas den 20 april 2015. Därefter presenteras bidragen i Vetlanda centrum lördagen den 25 april då allmänheten får rösta fram de åtta vinnande bidragen.

Vinnarna presenteras på Vetlanda Festen den 30 maj 2015, då de även kommer få ta emot ett presentkort från Vetlanda Handel på 300 kronor.