Anmäl ditt evenemang

Vad roligt att du vill lägga in evenemang i vår kalender! Med din hjälp kan vi visa upp en välfylld evenemangskalender och alla kan se och upptäcka allt roligt som händer i Vetlanda kommun.

Genom att fylla i vårt formulär på denna sida, kan du som arrangör anmäla de evenemang som äger rum och därmed göra dem synliga i vår kalender här på webbplatsen.
Evenemanget ska vara publikt, rikta sig till allmänheten och det ska äga rum i Vetlanda kommun.
Det är förbehållet Vetlanda Turistcenter att bedöma om evenemanget ska publiceras, samt att granska och eventuellt göra mindre ändringar i texter innan publicering sker.

Evenemangen ska publiceras med bild, så glöm inte att bifoga en eller flera bilder i formuläret. Bilder får inte vara större än 2 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg, png, psd och pdf.
Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj orten till exempel Vetlanda, Korsberga och notera i beskrivningen mer exakt vart evenemanget äger rum.

Vi har ett ständigt inflöde av evenemangstips och vi publicerar dem så fort vi kan.
Varje månad trycker vi ett evenemangsblad. För att komma med på det ska ditt evenemang vara anmält senast den 25:e månaden före. För juli-augusti månad gör vi ett gemensamt blad, senaste anmälan är då den 25:e juni. 

Har du frågor kan du kontakta Vetlanda turistcenter på telefon 0383-974 14.